Väitös (keuhkosairausoppi ja kliininen allergologia): LL Minna Myllylä

LL Minna Myllylä esittää väitöskirjansa ”LONG-TERM CPAP USE IN OBSTRUCTIVE SLEEP APNEA: EFFECTS ON CARDIOVASCULAR OUTCOMES, WEIGHT CONTROL AND MOTOR VEHICLE ACCIDENTS” julkisesti tarkastettavaksi Turun yliopistossa perjantaina 2.10.2020 klo 12 (Turun yliopisto, Dentalia, Arje Scheinin -sali, Lemminkäisenkatu 2, Turku).

Vastaväittäjänä toimii professori Hannu Kankaanranta (Tampereen yliopisto) ja kustoksena dosentti Tarja Saaresranta (Turun yliopisto). Tilaisuus on suomenkielinen. Väitöksen alana on keuhkosairausoppi ja kliininen allergologia.

Koronavirustilanteen vuoksi väitöstilaisuuden yleisömäärä paikan päällä on korkeintaan 50 henkilöä.

Turun yliopisto seuraa aktiivisesti koronavirustilannetta ja viranomaisten ohjeita. Yliopisto päivittää ohjeitaan tilanteen mukaan. Ohjeet ja linkit löytyvät osoitteesta: utu.fi/koronavirus

Viestintä