Väitös (kliininen fysiologia ja isotooppilääketiede): FM Maria Grönman

9.10.2020 klo 12.00 - 16.00
FM Maria Grönman esittää väitöskirjansa ”PET imaging of ischaemic myocardial injury and angiogenesis” julkisesti tarkastettavaksi Turun yliopistossa perjantaina 9.10.2020 klo 12 (Tyks, T-sairaala, Risto Lahesmaa -luentosali, Hämeentie 11, Turku).

Vastaväittäjänä toimii professori Tomi Laitinen (Itä-Suomen yliopisto) ja kustoksena professori Antti Saraste (Turun yliopisto). Tilaisuus on suomenkielinen. Väitöksen alana on kliininen fysiologia ja isotooppilääketiede.

Koronavirustilanteen vuoksi väitöstilaisuuden yleisömäärä paikan päällä on korkeintaan 50 henkilöä.

Turun yliopisto seuraa aktiivisesti koronavirustilannetta ja viranomaisten ohjeita. Yliopisto päivittää ohjeitaan tilanteen mukaan. Ohjeet ja linkit löytyvät osoitteesta: utu.fi/koronavirus
Viestintä