Väitös (kliininen fysiologia ja isotooppilääketiede): FM Petri Elo

6.11.2020 klo 12.00 - 16.00
FM Petri Elo esittää väitöskirjansa ”Preclinical evaluation of novel radiopharmaceuticals for positron emission tomography imaging of animal models of multiple sclerosis” julkisesti tarkastettavaksi Turun yliopistossa perjantaina 6.11.2020 klo 12.00 (Tyks, T-sairaala, Johan Haartman -luentosali, Hämeentie 11, Turku).

Vastaväittäjänä toimii apulaisprofessori Andrea Varrone (Karolinska Institutet, Ruotsi) ja kustoksena professori Anne Roivainen (Turun yliopisto). Tilaisuus on englanninkielinen. Väitöksen alana on kliininen fysiologia ja isotooppilääketiede.

Koronavirustilanteen vuoksi väitöstilaisuuden yleisömäärä paikan päällä on korkeintaan 50 henkilöä.

Turun yliopisto seuraa aktiivisesti koronavirustilannetta ja viranomaisten ohjeita. Yliopisto päivittää ohjeitaan tilanteen mukaan. Ohjeet ja linkit löytyvät osoitteesta: utu.fi/koronavirus
Viestintä