Väitös (kliininen neurologia): MSc Merhbod Mohammadian

7.6.2021 klo 12.00 - 16.00
MSc Mehrbod Mohammadian esittää väitöskirjansa ”Microstructural analysis of diffuse axonal injury after traumatic brain injury using diffusion-weighted magnetic resonance imaging” julkisesti tarkastettavaksi Turun yliopistossa maanantaina 7.6.2021 klo 12.00. Väitöstilaisuutta voi seurata etänä.

Vastaväittäjänä toimii professori Asta Kristine Håberg (Norwegian University of Science and Technology, Norja) ja kustoksena professori Olli Tenovuo (Turun yliopisto). Tilaisuus on englanninkielinen. Väitöksen alana on neurologia.

Turun yliopisto seuraa aktiivisesti koronavirustilannetta ja viranomaisten ohjeita. Yliopisto päivittää ohjeitaan tilanteen mukaan. Ohjeet ja linkit löytyvät osoitteesta: utu.fi/koronavirus
Viestintä