Väitös (kliininen onkologia): LL Tiina Juntikka

14.1.2022 klo 12.00 - 16.00
LL Tiina Juntikka esittää väitöskirjansa ”Novel Targets for Diagnostics and Treatment of Malignant Lymphomas – special reference to histological subtypes and epidemiology” julkisesti tarkastettavaksi Turun yliopistossa perjantaina 14.1.2022 klo 12.00 (Tyks, T-sairaala, Johan Haartman -luentosali, Hämeentie 11, Turku). Yleisö voi seurata väitöstä myös etäyhteyden kautta.

Vastaväittäjänä toimii professori Taina Turpeenniemi-Hujanen (Oulun yliopisto) ja kustoksena professori Heikki Minn (Turun yliopisto). Tilaisuus on suomenkielinen. Väitöksen alana on kliininen onkologia.

Turun yliopisto seuraa aktiivisesti koronavirustilannetta ja viranomaisten ohjeita. Yliopisto päivittää ohjeitaan tilanteen mukaan. Ohjeet ja linkit löytyvät osoitteesta: utu.fi/koronavirus
Viestintä