Väitös (kliininen syöpätautioppi): LL Vilma Madekivi

11.6.2021 klo 12.00 - 16.00
LL Vilma Madekivi esittää väitöskirjansa ”Kliinisesti imusolmukenegatiivisen rintasyövän paikallislevinneisyyden arvioiminen. Kliiniset, kuvantamisen, patologian alan ja tilastotieteen menetelmät.” julkisesti tarkastettavaksi Turun yliopistossa perjantaina 11.6.2021 klo 12.00. Väitöstilaisuutta voi seurata etänä.

Vastaväittäjänä toimii professori Arja Jukkola (Tampereen yliopisto) ja kustoksena dosentti Eeva Salminen (Turun yliopisto). Tilaisuus on suomenkielinen. Väitöksen alana on kliininen syöpätautioppi.

Turun yliopisto seuraa aktiivisesti koronavirustilannetta ja viranomaisten ohjeita. Yliopisto päivittää ohjeitaan tilanteen mukaan. Ohjeet ja linkit löytyvät osoitteesta: utu.fi/koronavirus
Viestintä