Väitös (koulutussosiologia): VTL Sirppa Kinos

VTL Sirppa Kinos esittää väitöskirjansa ” SOSIONOMIT (YLEMPI AMK) MUUTTUVILLA TYÖMARKKINOILLA. Tutkinnon suorittaneiden sijoittuminen työelämään, osaaminen ja toimintaympäristön haasteet” julkisesti tarkastettavaksi Turun yliopistossa perjantaina 18.9.2020 klo 12.00 (Turun yliopisto, Publicum, Pub 3 -luentosali, Assistentinkatu 7, Turku).

Vastaväittäjänä toimii korkeakouluneuvos dosentti Tapio Varmola (Seinäjoen ammattikorkeakoulu) ja kustoksena professori Osmo Kivinen (Turun yliopisto). Tilaisuus on suomenkielinen. Väitöksen alana on koulutussosiologia.

Koronavirustilanteen vuoksi väitöstilaisuuden yleisömäärä paikan päällä on korkeintaan 50 henkilöä.

Turun yliopisto seuraa aktiivisesti koronavirustilannetta ja viranomaisten ohjeita. Yliopisto päivittää ohjeitaan tilanteen mukaan. Ohjeet ja linkit löytyvät osoitteesta: utu.fi/koronavirus