Väitös (kulttuuriperinnön tutkimus): FM Eeva Salo-Tammivuori

FM Eeva Salo-Tammivuori esittää väitöskirjansa ”KURIA JA JÄRJESTYSTÄ Ranskalainen koulu aineettoman kulttuuriperinnön kenttänä” julkisesti tarkastettavaksi Turun yliopistossa perjantaina 19.11.2021 klo 12 (Turun yliopiston Rauman kampus, Kirjasto, Aino Pohjanoksa, sali, Seminaarimäki 1, Rauma).

Vastaväittäjinä toimii dosentti Sanna Lillbroända-Annala (Åbo Akademi) ja kustoksena professori emerita Outi Tuomi-Nikula (Turun yliopisto). Tilaisuus on suomenkielinen. Väitöksen alana on kulttuuriperinnön tutkimus.

Turun yliopisto seuraa aktiivisesti koronavirustilannetta ja viranomaisten ohjeita. Yliopisto päivittää ohjeitaan tilanteen mukaan. Ohjeet ja linkit löytyvät osoitteesta: utu.fi/koronavirus
Viestintä