Väitös (lääketieteellinen biokemia ja genetiikka): FM Mikko Konki

23.10.2020 klo 12.00 - 16.00
FM Mikko Konki esittää väitöskirjansa ”Implementation of modern methods to identify DNA methylation marks for episodic memory impairment and Alzheimers disease” julkisesti tarkastettavaksi Turun yliopistossa perjantaina 23.10.2020 klo 12.00. Yleisö voi seurata väitöstä etäyhteyden kautta.

Vastaväittäjänä toimii dosentti Juulia Jylhävä (Karolinska Insitutet, Ruotsi) ja kustoksena Dosentti Riikka Lund (Turun yliopisto). Tilaisuus on englanninkielinen. Väitöksen alana on lääketieteellinen biokemia ja genetiikka.

Turun yliopisto seuraa aktiivisesti koronavirustilannetta ja viranomaisten ohjeita. Yliopisto päivittää ohjeitaan tilanteen mukaan. Ohjeet ja linkit löytyvät osoitteesta: utu.fi/koronavirus