Väitös (lääketieteellinen fysiikka ja tekniikka): FM Teija Sainio

17.12.2021 klo 14.00 - 20.00
FM Teija Sainio esittää väitöskirjansa ”Quantitative magnetic resonance imaging and high-intensity focused ultrasound treatment of uterine fibroids” julkisesti tarkastettavaksi Turun yliopistossa perjantaina 17.12.2021 klo 14.00 (Tyks, T-sairaala, Risto Lahesmaa -luentosali, Hämeentie 11, Turku). Yleisö voi seurata väitöstä myös etäyhteyden kautta.

Vastaväittäjinä toimii professori Kullervo Hynynen (Toronton yliopisto, Kanada) ja kustoksena professori Mika Teräs (Turun yliopisto). Tilaisuus on englanninkielinen. Väitöksen alana on lääketieteellinen fysiikka ja tekniikka.

Turun yliopisto seuraa aktiivisesti koronavirustilannetta ja viranomaisten ohjeita. Yliopisto päivittää ohjeitaan tilanteen mukaan. Ohjeet ja linkit löytyvät osoitteesta: utu.fi/koronavirus
Viestintä