Väitös (lääketieteellinen fysiikka ja tekniikka) M.Sc. Mojtaba Jafari Tadi

14.12.2018 klo 12.00 - 16.00
M.Sc. Mojtaba Jafari Tadi esittää väitöskirjansa Multidimensional Embedded MEMS Motion Detectors for Wearable Mechanocardiography and 4D Medical Imaging julkisesti tarkastettavaksi Turun yliopistossa perjantaina 14.12.2018 klo 12 (Turun yliopisto, Publicum, luentosali Pub 2, Turku).

Vastaväittäjänä toimii professori Kouhyar Tavakolian (University of North Dakota, USA) ja kustoksena professori Mika Teräs (Turun yliopisto). Tilaisuus on englanninkielinen.

M.Sc. Mojtaba Jafari Tadi on syntynyt vuonna 1989 ja kirjoitti ylioppilaaksi vuonna 2008. Jafari Tadi suoritti korkeakoulututkintonsa (M.Sc.) Åbo Akademissa vuonna 2014. Väitöksen alana on lääketieteellinen fysiikka ja tekniikka. Jafari Tadi työskentelee Turun yliopistossa projektitutkijana.