Väitös (lääketieteellinen mikrobiologia ja Immunologia): FM Ruth Fair-Mäkelä

23.10.2020 klo 12.00 - 16.00
FM Ruth Fair-Mäkelä esittää väitöskirjansa ”Lymphatic endothelial cells regulate traffic in lymph nodes” julkisesti tarkastettavaksi Turun yliopistossa perjantaina 23.10.2020 klo (Turun yliopisto, Medisiina C, Osmo Järvi -luentosali, Kiinamyllynkatu 10, Turku).

Vastaväittäjänä toimii professori Burkhard Ludewig (Medical Research Center, Kantonsspital St. Gallen, Sveitsi) ja kustoksena professori, akateemikko Sirpa Jalkanen (Turun yliopisto). Tilaisuus on englanninkielinen. Väitöksen alana on lääketieteellinen mikrobiologia ja Immunologia.

Koronavirustilanteen vuoksi väitöstilaisuuden yleisömäärä paikan päällä on korkeintaan 50 henkilöä.

Turun yliopisto seuraa aktiivisesti koronavirustilannetta ja viranomaisten ohjeita. Yliopisto päivittää ohjeitaan tilanteen mukaan. Ohjeet ja linkit löytyvät osoitteesta: utu.fi/koronavirus
Viestintä