Väitös (lastenkirurgia): LL Johanna Syvänen

12.6.2020 klo 12.00 - 16.00
LL Johanna Syvänen esittää väitöskirjansa ”CONGENITAL LOWER LIMB DEFICIENCIES IN FINLAND. Risk factors, Prevalence, Associated anomalies and Treatment” julkisesti tarkastettavaksi Turun yliopistossa perjantaina 12.6.2020 klo 12.

Turun yliopiston väitöstilaisuuksia ei koronavirustilanteen vuoksi järjestetä yleisötilaisuuksina. Väittelijä, vastaväittäjä ja kustos ovat vähintään ääniyhteydessä. Yleisön on mahdollista seurata väitöstä etäyhteyden kautta: https://utu.zoom.us/j/67091637281

Vastaväittäjänä toimii professori Willy Serlo (Oulun yliopistollinen keskussairaala) ja kustoksena professori Ilkka Helenius (Turun yliopisto). Tilaisuus on suomenkielinen. Väitöksen alana on lastenkirurgia.

Väitöskirjan lukukappale on yliopiston Natura-rakennuksen infopisteessä (kulku Vesilinnantien puoleisen ulko-oven kautta: Vesilinnantie 3, 20500 Turku), josta sitä voi pyytää puhelimitse (numero ulko-ovessa) arkisin klo 9–15 päivystävältä henkilökunnalta paikan päällä tutustuttavaksi.

Turun yliopisto seuraa aktiivisesti koronavirustilannetta ja viranomaisten ohjeita. Yliopisto päivittää ohjeitaan tilanteen mukaan. Ohjeet ja linkit löytyvät osoitteesta: utu.fi/koronavirus