Väitös (markkinointi): KTM Kaisa Sandell

KTM Kaisa Sandell esittää väitöskirjansa ” Guided by the nose: Impact of olfactory cues on consumers purchase behavior in food products” julkisesti tarkastettavaksi Turun yliopistossa perjantaina 21.8.2020 klo 12.00 (Turun kauppakorkeakoulu, LähiTapiola-sali, Rehtoripellonkatu 3, Turku).

Vastaväittäjänä toimii professori Harri Luomala Vaasan yliopisto) ja kustoksena yliopistonlehtori Dr. Leila Hurmerinta (Turun yliopisto). Tilaisuus on suomenkielinen. Väitöksen alana on markkinointi.

Koronavirustilanteen vuoksi väitöstilaisuuden yleisömäärä paikan päällä on korkeintaan 50 henkilöä.

Turun yliopisto seuraa aktiivisesti koronavirustilannetta ja viranomaisten ohjeita. Yliopisto päivittää ohjeitaan tilanteen mukaan. Ohjeet ja linkit löytyvät osoitteesta: utu.fi/koronavirus