Väitös (markkinointi): KTM Outi Köhler

KTM Outi Köhler esittää väitöskirjansa ”Sisäisesti vahva. Sisäisten suhteiden dynamiikka markkinaorientoituvassa yrityksessä - markkinoinnin, myynnin ja viestinnän vuorovaikutus” julkisesti tarkastettavaksi Turun yliopistossa perjantaina 19.11.2021 klo 12.00 (Turun kauppakorkeakoulu, Osuuskauppa-sali, Rehtorinpellonkatu 3, Turku). Väitöstilaisuutta voi seurata myös etänä.

Vastaväittäjinä toimivat professori Arto Rajala (Vaasan yliopisto) sekä työelämäprofessori Pekka Mattila (Aalto-yliopisto) ja kustoksena professori Rami Olkkonen (Turun yliopisto). Tilaisuus on suomenkielinen. Väitöksen alana on markkinointi.

Turun yliopisto seuraa aktiivisesti koronavirustilannetta ja viranomaisten ohjeita. Yliopisto päivittää ohjeitaan tilanteen mukaan. Ohjeet ja linkit löytyvät osoitteesta: utu.fi/koronavirus
Viestintä