Väitös (markkinointi): MSc Larissa Braz Becker

17.6.2020 klo 12.05 - 16.00
MSc Larissa Braz Becker esittää väitöskirjansa ” Toward a customer-centric perspective of customer experience” julkisesti tarkastettavaksi Turun yliopistossa keskiviikkona 17.6.2020 klo 12.05.

Turun yliopiston väitöstilaisuuksia ei koronavirustilanteen vuoksi järjestetä yleisötilaisuuksina. Väittelijä, vastaväittäjä ja kustos ovat vähintään ääniyhteydessä. Yleisön on mahdollista seurata väitöstä etäyhteyden kautta: https://utu.zoom.us/j/65956988902

Vastaväittäjänä toimii apulaisprofessori Lia Patrício (University of Porto, Portugali) ja kustoksena professori Elina Jaakkola (Turun yliopisto). Tilaisuus on englanninkielinen. Väitöksen alana on markkinointi.

Väitöskirjan lukukappale on yliopiston Natura-rakennuksen infopisteessä (kulku Vesilinnantien puoleisen ulko-oven kautta: Vesilinnantie 3, 20500 Turku), josta sitä voi pyytää puhelimitse (numero ulko-ovessa) arkisin klo 9–15 päivystävältä henkilökunnalta paikan päällä tutustuttavaksi.

Turun yliopisto seuraa aktiivisesti koronavirustilannetta ja viranomaisten ohjeita. Yliopisto päivittää ohjeitaan tilanteen mukaan. Ohjeet ja linkit löytyvät osoitteesta: utu.fi/koronavirus