Väitös (matematiikka): FM Tuomo Lehtilä

25.9.2020 klo 12.00 - 16.00
FM Tuomo Lehtilä esittää väitöskirjansa ” On Location, Domination and Information Retrieval” julkisesti tarkastettavaksi Turun yliopistossa perjantaina 25.9.2020 klo 12.00 (Turun yliopisto, Arcanum, Arc 1, Arcanuminkuja 4, Turku)

Vastaväittäjänä toimii apulaisprofessori Ismael Yero (University of Cádiz, Espanja) ja kustoksena professori Tero Laihonen (Turun yliopisto). Tilaisuus on englanninkielinen. Väitöksen alana on matematiikka.

Koronavirustilanteen vuoksi väitöstilaisuuden yleisömäärä paikan päällä on korkeintaan 50 henkilöä.

Turun yliopisto seuraa aktiivisesti koronavirustilannetta ja viranomaisten ohjeita. Yliopisto päivittää ohjeitaan tilanteen mukaan. Ohjeet ja linkit löytyvät osoitteesta: utu.fi/koronavirus

Viestintä