Väitös (matematiikka): MSc Etienne Moutot

15.7.2020 klo 16.30 - 20.30
MSc Etienne Moutot esittää väitöskirjansa ”Around the Domino Problem - Combinatorial Structures and Algebraic Tools” julkisesti tarkastettavaksi Turun yliopistossa keskiviikkona 15.7.2020 klo 16.30.

Turun yliopiston väitöstilaisuuksia ei koronavirustilanteen vuoksi järjestetä yleisötilaisuuksina. Väittelijä, vastaväittäjä ja kustos ovat vähintään ääniyhteydessä. Yleisön on mahdollista seurata väitöstä etäyhteyden kautta: Linkki päivitetään tähän lähempänä väitöstilaisuutta.

Vastaväittäjänä toimii professori Fabien Durand (Université de Picardie Jules Verne, Ranska) ja kustoksena professori Jarkko Kari (Turun yliopisto). Tilaisuus on englanninkielinen. Väitöksen alana on matematiikka.

Turun yliopisto seuraa aktiivisesti koronavirustilannetta ja viranomaisten ohjeita. Yliopisto päivittää ohjeitaan tilanteen mukaan. Ohjeet ja linkit löytyvät osoitteesta: utu.fi/koronavirus
Viestintä