Väitös (molekulaarinen kasvibiologia): MSc Dimitar Valev

16.6.2020 klo 12.00 - 16.00
MSc Dimitar Valev esittää väitöskirjansa ” Wastewater treatment with algae” julkisesti tarkastettavaksi Turun yliopistossa tiistaina 16.6.2020 klo 12.00.

Turun yliopiston väitöstilaisuuksia ei koronavirustilanteen vuoksi järjestetä yleisötilaisuuksina. Väittelijä, vastaväittäjä ja kustos ovat vähintään ääniyhteydessä. Yleisön on mahdollista seurata väitöstä etäyhteyden kautta: https://utu.zoom.us/j/66181272689?pwd=MFBaR3lhQ0l3Kzd1amtYUHo2ZlNtUT09.

Vastaväittäjänä toimii Dr. Ondrej Prasil (University of South Bohemia, Tsekki) ja kustoksena professori Eevi Rintamäki (Turun yliopisto). Tilaisuus on englanninkielinen. Väitöksen alana on molekulaarinen kasvibiologia.

Väitöskirjan lukukappale on yliopiston Natura-rakennuksen infopisteessä (kulku Vesilinnantien puoleisen ulko-oven kautta: Vesilinnantie 3, 20500 Turku), josta sitä voi pyytää puhelimitse (numero ulko-ovessa) arkisin klo 9–15 päivystävältä henkilökunnalta paikan päällä tutustuttavaksi.

Turun yliopisto seuraa aktiivisesti koronavirustilannetta ja viranomaisten ohjeita. Yliopisto päivittää ohjeitaan tilanteen mukaan. Ohjeet ja linkit löytyvät osoitteesta: utu.fi/koronavirus