Väitös (ortopedia ja traumatologia): LL Ida Rantalaiho

18.11.2022 klo 12.00 - 18.00
LL Ida Rantalaiho esittää väitöskirjansa ”Treatment of olecranon fractures: With emphasis on the elderly” julkisesti tarkastettavaksi Turun yliopistossa lauantaina 18.11.2022 klo 12.00 (Turun yliopisto, TYKS, T-sairaala, Lahesmaa-sali, Hämeentie 11, Turku). Yleisön on mahdollista seurata väitöstä myös etäyhteyden kautta (linkki päivitetään tähän lähempänä väitöstilaisuutta).

Vastaväittäjänä toimii dosentti Teemu Karjalainen (Keski-Suomen sairaala Nova ja Tampereen yliopistollinen sairaala) ja kustoksena professori Keijo Mäkelä (Turun yliopistollinen sairaala). Tilaisuus on suomenkielinen. Väitöksen alana on ortopedia ja traumatologia.

Turun yliopisto seuraa aktiivisesti koronavirustilannetta ja viranomaisten ohjeita. Yliopisto päivittää ohjeitaan tilanteen mukaan. Ohjeet ja linkit löytyvät osoitteesta: utu.fi/koronavirus

Viestintä