Väitös (ortopedia ja traumatologia): MSc Sanaz Nazari Farsani

23.10.2020 klo 12.00 - 16.00
MSc Sanaz Nazari Farsani esittää väitöskirjansa ”Radiostereometric analysis of initial femoral stem migrations in cementless total hip arthroplasty of postmenopausal women : Exploring contributing factors in initial femoral stem migration” julkisesti tarkastettavaksi Turun yliopistossa perjantaina 23.10.2020 klo 12.00 (Turun yliopisto, Educarium, Edu 2 -luentosali, Assistentinkatu 5, Turku).

Tilaisuutta voi seurata etäyhteyden avulla. Zoom-tilaisuuteen liittyminen edellyttää salasanaa (RSA2020). Seuraa väitöstilaisuutta osoitteessa: https://utu.zoom.us/j/69338632226

Vastaväittäjänä toimii professori Jukka Jurvelin (Itä-Suomen yliopisto) ja kustoksena professori Hannu Aro (Turun yliopisto). Tilaisuus on englanninkielinen. Väitöksen alana on ortopedia ja traumatologia.

Koronavirustilanteen vuoksi väitöstilaisuuden yleisömäärä paikan päällä on korkeintaan 50 henkilöä.

Turun yliopisto seuraa aktiivisesti koronavirustilannetta ja viranomaisten ohjeita. Yliopisto päivittää ohjeitaan tilanteen mukaan. Ohjeet ja linkit löytyvät osoitteesta: utu.fi/koronavirus