Väitös (parodontologia): FM Krista Salli

20.11.2020 klo 12.15 - 16.15
FM Krista Salli esittää väitöskirjansa ”Modulation of oral and gut microbiota with xylitol and 2´-fucosyllactose: in vitro studies” julkisesti tarkastettavaksi Turun yliopistossa perjantaina 20.11.2020 klo 12 (Turun yliopisto, Dentalia, Arje Scheinin -sali, Lemminkäisenkatu 2, Turku).

Vastaväittäjänä toimii professori Gunnel Svensäter (Malmö University, Ruotsi) ja kustoksena apulaisprofessori Ulvi Gürsoy (Turun yliopisto). Tilaisuus on englanninkielinen. Väitöksen alana on parodontologia.

Koronavirustilanteen vuoksi väitöstilaisuuden yleisömäärä paikan päällä on korkeintaan 50 henkilöä.

Turun yliopisto seuraa aktiivisesti koronavirustilannetta ja viranomaisten ohjeita. Yliopisto päivittää ohjeitaan tilanteen mukaan. Ohjeet ja linkit löytyvät osoitteesta: utu.fi/koronavirus
Viestintä