Väitös (patologia): MD, MSc Natalia Gurvits

14.12.2018 klo 12.00 - 16.00
MD MSc Natalia Gurvits esittää väitöskirjansa Histological detection and prognostic value of regulators of metaphase-anaphase transition in breast cancer (Metafaasi-anafaasi-siirtymän säätelijöiden kudosopillinen osoittaminen ja ennustearvo rintasyövässä) julkisesti tarkastettavaksi Turun yliopistossa perjantaina 14.12. klo 12 (Turun yliopisto, Publicum, Pub3, Assistentinkatu 7, Turku).

Vastaväittäjänä toimii dosentti Johan Hartman (Karolinska Institutet, Ruotsi) ja kustoksena professori Ilmo Leivo (Turun yliopisto). Tilaisuus on englanninkielinen.
MD MSc Natalia Gurvits on syntynyt vuonna 1986 ja kirjoitti ylioppilaaksi Venäjän Khabarovskissa Gymnasium of Oriental Languages 4:ssä 2003. Gurvits suoritti korkeakoulututkintonsa (MD) Far Eastern State Medical Universityssa 2009 ja (MSc) Turun yliopistossa vuonna 2016. Väitöksen alana on patologia. Gurvits työskentelee Turun yliopistossa tohtorikoulutettavana.