Väitös (poliittinen historia): VTM Aura Salla

12.11.2021 klo 12.00 - 16.00
VTM Aura Salla esittää väitöskirjansa ”The Euro Crisis 2010–2014: The Changing Role of the European Commission. Discourse Analysis of the Commission’s Policies and Communication during the Years of the Sovereign Debt Crisis, and the Impact of the Debate on the Future of European Integration” julkisesti tarkastettavaksi Turun yliopistossa perjantaina 12.11.2021 klo 12 (Turun yliopisto, Educarium, Edu 1 -luentosali, Assistentinkatu 5, Turku). Yleisö voi seurata väitöstä myös etäyhteyden kautta.

Vastaväittäjinä toimii professori Stefan Gänzle (University of Agder, Norja) ja kustoksena dosentti Kimmo Elo (Turun yliopisto). Tilaisuus on englanninkielinen. Väitöksen alana on poliittinen historia.

Turun yliopisto seuraa aktiivisesti koronavirustilannetta ja viranomaisten ohjeita. Yliopisto päivittää ohjeitaan tilanteen mukaan. Ohjeet ja linkit löytyvät osoitteesta: utu.fi/koronavirus
Viestintä