Väitös (psykiatria): LL Miika Nietola

16.10.2020 klo 12.00 - 16.00
LL Miika Nietola esittää väitöskirjansa ”THE RISK FACTORS, CLINICAL CHARACTERISTICS AND OUTCOMES OF PSYCHOTIC DEPRESSION - The Northern Finland Birth Cohort 1966” julkisesti tarkastettavaksi Turun yliopistossa perjantaina 16.10.2020 klo 12.00 (Turun yliopisto, PharmaCity, Pha1-auditorio, Itäinen Pitkäkatu 4, Turku). Yleisö voi seurata väitöstä etäyhteyden kautta.

Vastaväittäjänä toimii professori Olli Kampman (Tampereen yliopisto) ja kustoksena professori Jyrki Korkeila (Turun yliopisto). Tilaisuus on suomenkielinen. Väitöksen alana on psykiatria.

Turun yliopisto seuraa aktiivisesti koronavirustilannetta ja viranomaisten ohjeita. Yliopisto päivittää ohjeitaan tilanteen mukaan. Ohjeet ja linkit löytyvät osoitteesta: utu.fi/koronavirus
Viestintä