Väitös (psykiatria): LL Satu Lehtola

LL Satu Lehtola esittää väitöskirjansa ” Newborn brain structural characteristics and their relationships with maternal prenatal distress” julkisesti tarkastettavaksi Turun yliopistossa perjantaina 11.12.2020 klo 12.00 (Osmo Järvi -sali, Medisiina A-C, 1. krs, Turun yliopisto).

Vastaväittäjänä toimii professori Soili Lehto (Oslon yliopisto, Norja) ja kustoksena professori Hasse Karlsson (Turun yliopisto). Tilaisuus on englanninkielinen. Väitöksen alana on psykiatria.

Koronavirustilanteen vuoksi väitöstilaisuuden yleisömäärä paikan päällä on korkeintaan 50 henkilöä.

Turun yliopisto seuraa aktiivisesti koronavirustilannetta ja viranomaisten ohjeita. Yliopisto päivittää ohjeitaan tilanteen mukaan. Ohjeet ja linkit löytyvät osoitteesta: utu.fi/koronavirus
Viestintä