Väitös (sisätautioppi): LL Elina Puolakka

30.10.2020 klo 12.15 - 16.15
LL Elina Puolakka esittää väitöskirjansa ”Childhood socioeconomic status and cardiometabolic health in adulthood” julkisesti tarkastettavaksi Turun yliopistossa perjantaina 30.10.2020 klo 12 (Turun yliopisto, Medisiina C, Osmo Järvi -luentosali, Kiinamyllynkatu 10, Turku).

Vastaväittäjänä toimii tutkimusprofessori Seppo Koskinen (THL) ja kustoksena professori Markus Juonala (Turun yliopisto). Tilaisuus on suomenkielinen. Väitöksen alana on sisätautioppi.

Koronavirustilanteen vuoksi väitöstilaisuuden yleisömäärä paikan päällä on korkeintaan 50 henkilöä.

Turun yliopisto seuraa aktiivisesti koronavirustilannetta ja viranomaisten ohjeita. Yliopisto päivittää ohjeitaan tilanteen mukaan. Ohjeet ja linkit löytyvät osoitteesta: utu.fi/koronavirus
Viestintä