Väitös (solubiologia ja anatomia): FM Siiri Salomaa

25.9.2020 klo 12.00 - 16.00
FM Siiri Salomaa esittää väitöskirjansa ” Crosstalk between cell adhesion and the actin cytoskeleton” julkisesti tarkastettavaksi Turun yliopistossa perjantaina 25.9.2020 klo 12.00. (Turun yliopisto, PharmaCity, Pha1-auditorio, Itäinen Pitkäkatu 4, Turku).

Vastaväittäjänä toimii dosentti Pirta Hotulainen (Helsingin yliopisto) ja kustoksena professori Johanna Ivaska (Turun yliopisto). Tilaisuus on englanninkielinen. Väitöksen alana on solubiologia ja anatomia.

Koronavirustilanteen vuoksi väitöstilaisuuden yleisömäärä paikan päällä on korkeintaan 50 henkilöä.

Turun yliopisto seuraa aktiivisesti koronavirustilannetta ja viranomaisten ohjeita. Yliopisto päivittää ohjeitaan tilanteen mukaan. Ohjeet ja linkit löytyvät osoitteesta: utu.fi/koronavirus