Väitös (suomen kieli ja suomalais-ugrilainen kielentutkimus): FM Mariann Bernhardt

10.12.2021 klo 12.15 - 16.00
FM Mariann Bernhardt esittää väitöskirjansa ”Määräisyys ja objektin merkitseminen mordvalaiskielissä” julkisesti tarkastettavaksi Turun yliopistossa perjantaina 10.12.2021 klo 12 (Turun yliopisto, Educarium, Edu 2 -luentosali, Assistentinkatu 5, Turku). Yleisö voi seurata väitöstä myös etäyhteyden kautta.

Vastaväittäjinä toimii professori Riho Grünthal (Helsingin yliopisto) ja kustoksena professori Sirkka Saarinen (Turun yliopisto). Tilaisuus on suomenkielinen. Väitöksen alana on suomen kieli ja suomalais-ugrilainen kielentutkimus.

Turun yliopisto seuraa aktiivisesti koronavirustilannetta ja viranomaisten ohjeita. Yliopisto päivittää ohjeitaan tilanteen mukaan. Ohjeet ja linkit löytyvät osoitteesta: utu.fi/koronavirus
Viestintä