Väitös (tähtitiede): MSc Thomas Reynolds

4.11.2021 klo 13.00 - 16.00
MSc Thomas Reynolds esittää väitöskirjansa ” The nature and rates of failed, rare, or obscured core-collapse supernovae and nuclear transients” julkisesti tarkastettavaksi Turun yliopistossa torstaina 4.11.2021 klo 13 (Turun yliopisto, Educarium, Edu 1 -luentosali, Assistentinkatu 5, Turku). Yleisö voi seurata väitöstä voi seurata myös etäyhteyden kautta.

Vastaväittäjinä toimii apulaisprofessori Suvi Gezari (Space Telescope Science Institute, Yhdysvallat) ja kustoksena professori Seppo Mattila (Turun yliopisto). Tilaisuus on englanninkielinen. Väitöksen alana on tähtitiede.

Turun yliopisto seuraa aktiivisesti koronavirustilannetta ja viranomaisten ohjeita. Yliopisto päivittää ohjeitaan tilanteen mukaan. Ohjeet ja linkit löytyvät osoitteesta: utu.fi/koronavirus
Viestintä