Väitös (tähtitiede): MSc Vandad Fallah Ramazani

16.6.2020 klo 12.15 - 16.15
MSc Vandad Fallah Ramazani esittää väitöskirjansa ”BL LAC OBJECTS - VIEW FROM THE HIGHEST ENERGIES” julkisesti tarkastettavaksi Turun yliopistossa tiistaina 16.6.2020 klo 12.15.

Turun yliopiston väitöstilaisuuksia ei koronavirustilanteen vuoksi järjestetä yleisötilaisuuksina. Väittelijä, vastaväittäjä ja kustos ovat vähintään ääniyhteydessä. Yleisön on mahdollista seurata väitöstä etäyhteyden kautta: https://utu.zoom.us/j/61884643250?pwd=bjZ1RlVqTFBLamZaakxyODcvRmk2Zz09

Vastaväittäjänä toimii Dr. Luigi Foschini (National Institute of Astrophysics (INAF), Italy) ja kustoksena professori Juri Poutanen (Turun yliopisto). Tilaisuus on englanninkielinen. Väitöksen alana on tähtitiede.

Väitöskirjan lukukappale on yliopiston Natura-rakennuksen infopisteessä (kulku Vesilinnantien puoleisen ulko-oven kautta: Vesilinnantie 3, 20500 Turku), josta sitä voi pyytää puhelimitse (numero ulko-ovessa) arkisin klo 9–15 päivystävältä henkilökunnalta paikan päällä tutustuttavaksi.

Turun yliopisto seuraa aktiivisesti koronavirustilannetta ja viranomaisten ohjeita. Yliopisto päivittää ohjeitaan tilanteen mukaan. Ohjeet ja linkit löytyvät osoitteesta: utu.fi/koronavirus