Väitös (taloussosiologia): VTM Erica Åberg

18.12.2020 klo 12.00 - 18.00
VTM Erica Åberg esittää väitöskirjansa ”Keeping up appropriate appearances –Physical appearance, social norms, and gender in Finland” julkisesti tarkastettavaksi Turun yliopistossa perjantaina 18.12.2020 klo 12.00 (Turun yliopisto, Publicum, Pub3-luentosali, Assistentinkatu 7, Turku).

Vastaväittäjänä toimii dosentti Nina Kahma (Helsingin yliopisto) ja kustoksena dosentti Outi Sarpila (Turun yliopisto). Tilaisuus on suomenkielinen. Väitöksen alana on taloussosiologia.

Koronavirustilanteen vuoksi väitöstilaisuuden yleisömäärä paikan päällä on korkeintaan 50 henkilöä.

Turun yliopisto seuraa aktiivisesti koronavirustilannetta ja viranomaisten ohjeita. Yliopisto päivittää ohjeitaan tilanteen mukaan. Ohjeet ja linkit löytyvät osoitteesta: utu.fi/koronavirus
Viestintä