Väitös (teoreettinen fysiikka): FM Boris Solokov

5.12.2020 klo 12.00 - 18.00
FM Boris Sokolov esittää väitöskirjansa ”Exploring connections between open quantum systems, relativity and complex quantum networks” julkisesti tarkastettavaksi Turun yliopistossa lauantaina 5.12.2020 klo 12 (Turun yliopisto, Quantum, Auditorio).

Vastaväittäjänä toimii tohtori Maria Luisa Chiofalo (Pisan yliopisto, Italia) ja kustoksena professori Sabrina Maniscalco (Turun yliopisto). Tilaisuus on englanninkielinen. Väitöksen alana on teoreettinen fysiikka.

Koronavirustilanteen vuoksi väitöstilaisuuden yleisömäärä paikan päällä on korkeintaan 50 henkilöä.

Turun yliopisto seuraa aktiivisesti koronavirustilannetta ja viranomaisten ohjeita. Yliopisto päivittää ohjeitaan tilanteen mukaan. Ohjeet ja linkit löytyvät osoitteesta: utu.fi/koronavirus
Viestintä