Väitös (teoreettinen fysiikka): MSc Sina Hamedani Raja

MSc Sina Hamedani Raja esittää väitöskirjansa ”QUANTUM INFORMATION PROTOCOLS AND THERMODYNAMICS WITH OPEN QUANTUM SYSTEMS” julkisesti tarkastettavaksi Turun yliopistossa tiistaina 15.12.2020 klo 10 (Turun yliopisto, luentosali 07, Turun kauppakorkeakoulu, Rehtorinpellonkatu 3, Turku).

Vastaväittäjänä toimii tohtori Gabriele De Chiara (Queens University Belfast) ja kustoksena professori Sabrina Maniscalco (Turun yliopisto). Tilaisuus on englanninkielinen. Väitöksen alana on teoreettinen fysiikka.

Koronavirustilanteen vuoksi väitöstilaisuuden yleisömäärä paikan päällä on korkeintaan 50 henkilöä.

Turun yliopisto seuraa aktiivisesti koronavirustilannetta ja viranomaisten ohjeita. Yliopisto päivittää ohjeitaan tilanteen mukaan. Ohjeet ja linkit löytyvät osoitteesta: utu.fi/koronavirus
Viestintä