Väitös (tietojärjestelmätiede): KTM Ari Helin

KTM Ari Helin esittää väitöskirjansa ” Inter-Organisational IT Governance - A Case Study of Municipal ICT Cooperation” julkisesti tarkastettavaksi Turun yliopistossa perjantaina 21.8.2020 klo 12.00 (Turun kauppakorkeakoulu, Elovena-sali, Rehtoripellonkatu 3, Turku).

Vastaväittäjänä toimii professori Tero Päivärinta (Luleå University of Technology, Ruotsi) ja kustoksena professori Jukka Heikkilä (Turun yliopisto). Tilaisuus on suomenkielinen. Väitöksen alana on tietojärjestelmätiede.

Koronavirustilanteen vuoksi väitöstilaisuuden yleisömäärä paikan päällä on 28 henkilöä.

Turun yliopisto seuraa aktiivisesti koronavirustilannetta ja viranomaisten ohjeita. Yliopisto päivittää ohjeitaan tilanteen mukaan. Ohjeet ja linkit löytyvät osoitteesta: utu.fi/koronavirus