Väitös (tietojärjestelmätiede): KTM Tiina Nokkala

KTM Tiina Nokkala esittää väitöskirjansa ” Governance of Platform Data - From Canonical Data Models to Federative Interoperability” julkisesti tarkastettavaksi Turun yliopistossa perjantaina 11.9.2020 klo 12.00 (Turun kauppakorkeakoulu, Elovena-sali, Rehtoripellonkatu 3, Turku).

Vastaväittäjänä toimii professori Boris Otto (TU Dortmund University, Saksa) ja kustoksena työelämäprofessori Tomi Dahlberg (Turun yliopisto). Tilaisuus on englanninkielinen. Väitöksen alana on tietojärjestelmätiede.

Koronavirustilanteen vuoksi väitöstilaisuuden yleisömäärä paikan päällä on korkeintaan 50 henkilöä.

Turun yliopisto seuraa aktiivisesti koronavirustilannetta ja viranomaisten ohjeita. Yliopisto päivittää ohjeitaan tilanteen mukaan. Ohjeet ja linkit löytyvät osoitteesta: utu.fi/koronavirus