Väitös (tietojenkäsittelytiede): MSc Ashok Kumar Veerasamy

8.12.2020 klo 12.00 - 18.00
MSc Ashok Kumar Veerasamy esittää väitöskirjansa ”Predictive models as early warning systems for student academic performance in introductory programming” julkisesti tarkastettavaksi Turun yliopistossa tiistaina 8.12.2020 klo 12 (Turun yliopisto, Auditorio XX1, Agora).

Vastaväittäjänä toimii apulaisprofessori Petri Ihantola (Helsingin yliopisto) ja kustoksena professori Tapio Salakoski (Turun yliopisto). Tilaisuus on englanninkielinen. Väitöksen alana on tietojenkäsittelytiede.

Koronavirustilanteen vuoksi väitöstilaisuuden yleisömäärä paikan päällä on korkeintaan 50 henkilöä.

Turun yliopisto seuraa aktiivisesti koronavirustilannetta ja viranomaisten ohjeita. Yliopisto päivittää ohjeitaan tilanteen mukaan. Ohjeet ja linkit löytyvät osoitteesta: utu.fi/koronavirus
Viestintä