Väitös (tietojenkäsittelytiede): MSc Farrokh Mehryary

4.2.2022 klo 12.15 - 16.00
MSc Farrokh Mehryary esittää väitöskirjansa ” Optimizing Text Mining Methods for Improving Biomedical Natural Language Processing” julkisesti tarkastettavaksi Turun yliopistossa perjantaina 4.2.2022 klo 12 (Turun yliopisto, Educarium, Edu 2 -luentosali, Assistentinkatu 5, Turku).

Vastaväittäjänä toimii professori Udo Hahn (Friedrich-Schiller-Universität Jena, Saksa) ja kustoksena professori Tapio Salakoski (Turun yliopisto). Tilaisuus on englanninkielinen. Väitöksen alana on tietojenkäsittelytiede.

Salitilaisuuteen saapuvalta yleisöltä edellytetään koronatodistuksen esittämistä. Todistus edellytetään 16 vuotta täyttäneiltä henkilöiltä, jotka eivät ole yliopiston henkilökuntaa tai opiskelijoita.

Turun yliopisto seuraa aktiivisesti koronavirustilannetta ja viranomaisten ohjeita. Yliopisto päivittää ohjeitaan tilanteen mukaan. Ohjeet ja linkit löytyvät osoitteesta: utu.fi/koronavirus

Väitöskirja on julkaistu sähköisenä (kopioi linkki selaimeen): www.utupub.fi/handle/10024/153076
Viestintä