Väitös (Tulevaisuuden tutkimus): VTM Sanna Ahvenharju

VTM Sanna Ahvenharju esittää väitöskirjansa ” Futures Consciousness as a Human Anticipatory Capacity - Definition and Measurement ” julkisesti tarkastettavaksi Turun yliopistossa perjantaina 10.6.2022 klo 12.00 (Turun kauppakorkeakoulu, LähiTapiola-sali, Rehtoripellonkatu 3, Turku).

Vastaväittäjänä toimii Assocaite Professor, Dr. Andy Hines, University of Houston, Yhdysvallat ja kustoksena Professori Markku Wilenius, PhD, Tulevaisuuden tutkimuskeskus, Turun yliopisto. Tilaisuus on englanninkielinen. Väitöksen alana on Tulevaisuuden tutkimus.

Turun yliopisto seuraa aktiivisesti koronavirustilannetta ja viranomaisten ohjeita. Yliopisto päivittää ohjeitaan tilanteen mukaan. Ohjeet ja linkit löytyvät osoitteesta: utu.fi/koronavirus
Viestintä