Väitös (tulevaisuudentutkimus): DI, KTM Marileena Mäkelä

25.6.2020 klo 12.15 - 16.15
DI, KTM Marileena Mäkelä esittää väitöskirjansa ” The past, present and future of environmental reporting in the Finnish forest industry” julkisesti tarkastettavaksi Turun yliopistossa torstaina 25.6.2020 klo 12.

Turun yliopiston väitöstilaisuuksia ei koronavirustilanteen vuoksi järjestetä yleisötilaisuuksina. Väittelijä, vastaväittäjä ja kustos ovat vähintään ääniyhteydessä. Yleisön on mahdollista seurata väitöstä etäyhteyden kautta: Linkki päivitetään tähän lähempänä väitöstilaisuutta.

Vastaväittäjänä toimii professori Anne Toppinen (Helsingin yliopisto) ja kustoksena dosentti Jarmo Vehmas (Turun yliopisto). Tilaisuus on suomenkielinen. Väitöksen alana on tulevaisuudentutkimus.

Väitöskirjan lukukappale on yliopiston Natura-rakennuksen infopisteessä (kulku Vesilinnantien puoleisen ulko-oven kautta: Vesilinnantie 3, 20500 Turku), josta sitä voi pyytää puhelimitse (numero ulko-ovessa) arkisin klo 9–15 päivystävältä henkilökunnalta paikan päällä tutustuttavaksi.

Turun yliopisto seuraa aktiivisesti koronavirustilannetta ja viranomaisten ohjeita. Yliopisto päivittää ohjeitaan tilanteen mukaan. Ohjeet ja linkit löytyvät osoitteesta: utu.fi/koronavirus
Viestintä