Väitös (uskontotiede): FM JP Jakonen

11.12.2020 klo 12.15 - 18.00
FM JP Jakonen esittää väitöskirjansa ”Ken Wilber as a Spiritual Innovator - Studies in Integral Theory” julkisesti tarkastettavaksi Turun yliopistossa perjantaina 11.12.2020 klo 12.15 (Turun yliopisto, Publicum, Pub3-luentosali).

Vastaväittäjänä toimii professori Esa Saarinen (Aalto-yliopisto) ja kustoksena professori Terhi Utriainen (Turun yliopisto). Tilaisuus on suomenkielinen. Väitöksen alana uskontotiede.

Koronavirustilanteen vuoksi väitöstilaisuuden yleisömäärä paikan päällä on korkeintaan 50 henkilöä.

Turun yliopisto seuraa aktiivisesti koronavirustilannetta ja viranomaisten ohjeita. Yliopisto päivittää ohjeitaan tilanteen mukaan. Ohjeet ja linkit löytyvät osoitteesta: utu.fi/koronavirus
Viestintä