Väitös (valtio-oppi): STM, VTM Sampo Kemppainen

22.10.2021 klo 12.00 - 16.00
STM, VTM Sampo Kemppainen esittää väitöskirjansa ”CHANGE AND CONTINUITY IN ASYMMETRIC ALLIANCES IN THE ASIA-PACIFIC: JAPANESE AND AUSTRALIAN SECURITY ALLIANCES WITH THE UNITED STATES OF AMERICA” julkisesti tarkastettavaksi Turun yliopistossa perjantaina 22.10.2021 klo 12.00. Väitöstä voi seura etäyhteyden kautta.

Vastaväittäjänä toimii professori Anders Wivel (University of Copenhagen, Tanska) ja kustoksena professori Henri Vogt (Turun yliopisto). Tilaisuus on englanninkielinen. Väitöksen alana on valtio-oppi.

Turun yliopisto seuraa aktiivisesti koronavirustilannetta ja viranomaisten ohjeita. Yliopisto päivittää ohjeitaan tilanteen mukaan. Ohjeet ja linkit löytyvät osoitteesta: utu.fi/koronavirus
Viestintä