Väitös (yleislääketiede): LL Ansa Rantanen

28.8.2020 klo 12.00 - 16.00
LL Ansa Rantanen esittää väitöskirjansa ” Depressive symptoms in a cardiovascular risk population with reference to awareness of hypertension, self-rated health, cardiovascular morbidity, and all-cause mortality” julkisesti tarkastettavaksi Turun yliopistossa perjantaina 28.8.2020 klo 12.00 (Valtion virastotalo, auditorio, Itsenäisyydenaukio, 20800 Turku).

Vastaväittäjänä toimii professori Markku Timonen (Oulun yliopisto) ja kustoksena professori Päivi Korhonen (Turun yliopisto). Tilaisuus on suomenkielinen. Väitöksen alana on yleislääketiede.

Turun yliopisto seuraa aktiivisesti koronavirustilannetta ja viranomaisten ohjeita. Yliopisto päivittää ohjeitaan tilanteen mukaan. Ohjeet ja linkit löytyvät osoitteesta: utu.fi/koronavirus
Viestintä