Vierailuluento / Guest lecture: Professor Juraj Hromokovic: Teaching Computer Science as an Integral Part of Science, Mathematics and Humanities

4.3.2019 klo 12.00 - 14.00
Welcome to a guest lecture by Professor Juraj Hromokovic (Swiss federal institute of Technology, Zürich) on the topic Teaching Computer Science as an Integral Part of Science, Mathematics and Humanities.

Kuuluisa tiedonkäsittelytieteen professori Juraj Hromokovic tulee 4. maaliskuuta luennoimaan Turun yliopistolle.

Luento on englanninkielinen. Luennon aiheena on tietojenkäsittelytieteen (Computer Science) kehitys ammoisista ajoista tähän päivään, sen osa yhteiskunnassamme sekä ennen kaikkea miten sitä tulisi opettaa.

Hromokovicin visio on se, että tietojenkäsittelytiede yleisenä oppiaineena olisi oppilaille ja yhteiskunnalle hyödyllisempää verrattuna nykyiseen, lähinnä yksittäisten ohjelmien käyttöön keskittyvään tietotekniikkakoulutukseen useimmissa kouluissa.
Allan Metsätähti