Webinaari: Mikä vaikuttaa työssä jaksamiseen ja jatkamiseen työuran lopussa?

8.12.2021 klo 13.00 - 15.00
Webinaarissa esitellään kunta-alan työntekijöiden työssä jatkamista, nukkumista ja palautumista käsittelevien tutkimusten tuloksia kahdesta Työsuojelurahaston rahoittamasta projektista: Parempaa unta – tutkimus työstä, kokonaiskuormituksesta, unesta ja palautumisesta ikääntyneillä työntekijöillä ja Pidempään töissä: tutkimus työuran pituudesta ja siihen yhteydessä olevista tekijöistä. Webinaarissa esitettävät tulokset pohjautuvat Turun yliopiston Finnish Retirement and Aging (FIREA) -tutkimukseen, jossa on käytetty muun muassa uutta teknologiaa unen ja palautumisen mittaamiseen.

Maksuton webinaari on suunnattu tutkijoille, työeläke-toimijoille, työterveyden ammattilaisille ja muille aiheesta kiinnostuneille. Tule mukaan kuulolle ja keskustelemaan!

Ilmoittautuminen alla olevan linkin kautta viimeistään 7.12.

Osallistumislinkki Zoomiin lähetetään sähköpostiisi.

OHJELMA (muutokset mahdollisia)
12:45 Etäyhteys avautuu, sisäänkirjautuminen
13:00-13:05 Tervetuloa webinaariin Marianna Virtanen, työpsykologian professori, Itä-Suomen yliopisto
13:05-13:30 Työn kuormitustekijöiden yhteys nukkumiseen Saana Myllyntausta, psykologian yliopistonlehtori, Turun yliopisto