Yrityksen viestintä

Miten vastuullinen mikroyritys viestii?

Vastuullisuus nousee jatkuvasti tärkeämpään rooliin myös mikroyritysten toiminnassa. Tämä puheenvuoro oivalluttaa siihen, mistä mikroyrityksen vastuullisuusviestintä muodostuu ja auttaa hahmottamaan, miten sitä voidaan toteuttaa pienilläkin resursseilla.
Puheenvuoron aikana pääset sparraamaan muiden yrittäjien kanssa ja kysymään puhujalta juuri niitä kysymyksiä, jotka ovat vastuullisuuden osalta omalle liiketoiminnallesi tärkeitä.

Puhuja:

Strategisen viestinnän neuvonantaja ja valmentaja Kati Keronen on paitsi palkittu tietokirjailija ja kymmenissä hankkeissa kannuksensa ansainnut asiantuntija, itsekin mikroyrittäjä. Katin yritys Valoria Oy toteuttaa vastuullisuutta monin tavoin ja viestii siitä säännöllisesti.

Osallistua voi joko paikan päällä Porin yliopistokeskuksessa (Pohjoisranta 11 A, Pori, Backstage 3 krs.) tai etäyhteydellä. Linkki etäyhteydellä ilmoittautuneille lähetetään tilaisuutta edeltävänä päivänä sähköpostitse.

Ilmoittaudu mukaan tästä linkistä: https://link.webropolsurveys.com/Participation/Public/009ed690-545c-49d3-9271-68aba4088c2b?displayId=Fin2601449

Tilaisuuden järjestää HYBRIDI-hanke, jota toteuttavat Turun yliopiston kauppakorkeakoulun Porin yksikkö ja Oulun yliopiston Mikroyrittäjyyskeskus MicroENTRE. Hanketta rahoittaa Euroopan sosiaalirahasto ja rahoituksen on myöntänyt Keski-Suomen ELY-keskus.

Riikka Franzén