Avoimessa yliopistossa voit opiskella myös kesällä

04.03.2020

Päivitys uutiseen 17.3.: Opinnot, jotka on aiottu järjestää lähiopetuksena, pyritään toteuttamaan etäopiskeluna. Muutokset ja tiedot mahdollisista peruutuksista päivitetään opintojen opetusohjelmiin.

kesä kirja opiskelu

Avoimessa yliopistossa voit opiskella useiden eri alojen opintoja myös kesällä. Tarjolla on muun muassa kasvatustieteiden, psykologian, luonnontieteiden ja oikeustieteen opintojaksoja sekä Turun kauppakorkeakoulun kursseja. Lisäksi tarjontaan sisältyy kieli- ja viestintäkursseja.

Opinnot alkavat touko-kesäkuussa ja niitä järjestetään oppiaineesta riippuen lähiopetuksena TY:ssa tai verkko-opintoina. Lisäksi Turun kesäyliopisto järjestää kasvatustieteiden opintoja lähiopetuksena ilta-aikaan.

Ilmoittautuminen kesäopintoihin alkaa porrastetusti 20.4. Katso tarkemmat tiedot opetuksesta ja ilmoittautumisajoista opintojen opetusohjelmista. Opintomaksut ovat Turun yliopiston itse järjestämissä opinnoissa 15 euroa/op. Yliopiston läsnäoleville perustutkinto-opiskelijoille on tarjolla myös maksuttomia opintoja.

Katso tarkemmat tiedot ja tarkista ilmoittautumisajat opintojen opetusohjelmista!

Luotu 04.03.2020 | Muokattu 18.03.2020