Asetelma, jossa marjoja, mysliä, manteleita ja jugurttia kulhoissa, mehua lasissa ja hunajaa purkissa.

Ilmoittaudu mukaan välipalatutkimukseen

02.03.2023

Tule mukaan tutkimukseen, jossa selvitetään välipalatuotteiden miellyttävyyttä sekä ruokamieltymyksiin yhteydessä olevia tekijöitä. Osallistumalla valitset ja nautit välipalatuotteita kaksi kertaa viikossa kuukauden ajan.

​Saatat soveltua mukaan, jos olet 18−45-vuotias, vietät säännöllisesti aikaa Medisiina-rakennuksella huhti-toukokuussa, eikä sinulla ei ole maitoallergiaa, vilja-allergiaa tai keliakiaa.

  • Tutkimuksen aikana selvitämme ensin ruokavalintoihisi vaikuttavia tekijöitä sähköisellä kyselylomakkeella. Kyselyn täyttämisen jälkeen ilmoitamme, mikäli sovellut mukaan tutkimukseen.
  • Erillisellä tutkimuskäynnillä selvitämme muun muassa yksilöllisiä mieltymyksiäsi ja aistiesi herkkyyttä aistinvaraisen arvioinnin avulla. Lisäksi sinua pyydetään arvioimaan suolaisia ja makeita välipalatuotteita.
  • Lopuksi pyydämme sinua hakemaan Medisiinalta välipalatuotteen 2 kertaa viikossa 4 viikon ajan ja syömään sen normaalin välipalan tavoin. Välipalan nauttimisen yhteydessä täytät lyhyen kyselyn liittyen välipalan valintaan ja sen miellyttävyyteen.
Luotu 02.03.2023 | Muokattu 02.03.2023