Ilmoittaudu mukaan välipalatutkimukseen

02.03.2023

Tule mukaan tutkimukseen, jossa selvitetään välipalatuotteiden miellyttävyyttä sekä ruokamieltymyksiin yhteydessä olevia tekijöitä. Osallistumalla valitset ja nautit välipalatuotteita kaksi kertaa viikossa kuukauden ajan.

​Saatat soveltua mukaan, jos olet 18−45-vuotias, vietät säännöllisesti aikaa Medisiina-rakennuksella huhti-toukokuussa, eikä sinulla ei ole maitoallergiaa, vilja-allergiaa tai keliakiaa.

  • Tutkimuksen aikana selvitämme ensin ruokavalintoihisi vaikuttavia tekijöitä sähköisellä kyselylomakkeella. Kyselyn täyttämisen jälkeen ilmoitamme, mikäli sovellut mukaan tutkimukseen.
  • Erillisellä tutkimuskäynnillä selvitämme muun muassa yksilöllisiä mieltymyksiäsi ja aistiesi herkkyyttä aistinvaraisen arvioinnin avulla. Lisäksi sinua pyydetään arvioimaan suolaisia ja makeita välipalatuotteita.
  • Lopuksi pyydämme sinua hakemaan Medisiinalta välipalatuotteen 2 kertaa viikossa 4 viikon ajan ja syömään sen normaalin välipalan tavoin. Välipalan nauttimisen yhteydessä täytät lyhyen kyselyn liittyen välipalan valintaan ja sen miellyttävyyteen.
Luotu 02.03.2023 | Muokattu 02.03.2023