Kuljetusvahinkokysely - vastaa ja vaikuta

08.05.2020

Kuljetusvahinkojen minimointi on erityisen tärkeää, kun Suomi lähtee toipumaan Korona-kriisistä ja kilpailukyky on viritettävä äärimmilleen. Kuljetusvahinkoja ja -turvallisuutta selvitetään laajalla kyselyllä, joka kohdistuu kaikkiin kuljetuksiin ja kuljetusmuotoihin.

Merenkulkualan koulutus- ja tutkimuskeskus (MKK) selvittää kuljetusvahinkoja ja -turvallisuutta kyselyllä ja haastatteluilla. Selvitys kohdistuu kaikkiin kuljetuksiin ja kuljetusmuotoihin. Selvityksellä pyritään saamaan kokonaiskuva kuljetusvahingoista tällä hetkellä.

Kuljetusvahinkoselvitys on osa SataDiLogiksen toimenpiteitä. Aiemmin MKK on selvittänyt aihepiiriä noin 10 vuotta sitten.

Kuljetusvahinkojen minimointi on erityisen tärkeää, kun Suomen taloutta lähdetään nostamaan Korona-pandemian jälkeen. Jokainen euro, jonka elinkeinoelämä pystyy säästämään, on silloin tärkeä.

Vastatessa kyselyyn kannattaa käyttää mahdollisuuksien mukaan Firefox tai Crome-selainta. Päivittämättömät IE (Explorer) -selaimet eivät mahdollisesti toimi. Kysely on auki 8. kesäkuuta asti.

Lisätiedot: Pekka Sundberg, 050 472 1372, peksun@utu.fi

Luotu 08.05.2020 | Muokattu 27.05.2020