Ihminen lukee kirjaa, hänet on kuvattu takaviistosta. Hänellä on ruskeat pitkät hiukset ja punainen takki.

Osallistu hyvinvoinnin ja tarkkaavaisuuden suhdetta selvittävään tutkimukseen

19.11.2021

Tervetuloa osallistumaan tutkimukseen, jonka tarkoituksena on ymmärtää paremmin, miten psyykkinen hyvinvointi liittyy kykyymme kiinnittää huomiota tunnepitoisiin kuviin.

Tutkimuksen alussa tutkittava täyttää hyvinvointikyselyn, minkä jälkeen hän suorittaa yksinkertaisen tehtävän tietokoneella. Tutkimus kestää noin 45min-1h ja se toteutetaan Turun yliopistossa (Publicum, Assistentinkatu 7).

Voit osallistua tutkimukseen jos:

• Olet vähintään 18-vuotias ja suomenkielinen nainen
  • Sinulla ei ole diagnosoituja psykiatrisia tai neurologisia sairauksia etkä käytä keskushermostoon vaikuttavia lääkkeitä (esim. masennuslääkeitä).

Kiitoksena osallistumisestasi saat elokuvalipun Kino Dianaan Turussa. Lipulla voit mennä katsomaan mitä tahansa valitsemaasi elokuvaa.

>> Ilmoita kiinnostuksestasi osallistua tutkimukseen (kerro sähköpostiosoitteesi)

Tutkija ottaa sinuun yhteyttä sähköpostilla. Linkkiä saa välittää eteenpäin.

Yhteystiedot:

Enyu Lin (enyu.e.lin@utu.fi), projektitutkija, psykologian ja logopedian laitos, Turun yliopisto

Luotu 19.11.2021 | Muokattu 19.11.2021